18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Ντου» Κασσελάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Σπάρτη βρέθηκε την Τετάρτη (17/1) ο Στέφανος Κασσελάκης για την κοπή της πίτας στην Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξάφνιασε με την παρουσία του τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που εκείνη την ώρα συνεδρίαζαν, όταν μπήκε στην αίθουσα. Οι περισσότεροι μάλιστα από τους παρευρισκόμενους δεν είχαν ενημερωθεί για την εμφάνιση του.

«Συγγνώμη που διακόπτω. Ξέρω ότι έχετε σημαντικά ζητήματα, να ευχηθώ καλή θητεία. Η Αυτοδιοίκηση είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς, να ξέρετε ότι θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία ανεξάρτητα κομματικού προσήμου ή προσανατολισμού του καθενός. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μεγάλα θέματα εδώ στον Νομό σας και στην πόλη σας, ειδικά στο θέμα της Υγείας», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμη πως γνωρίζει και το θέμα των δεδουλευμένων του Γραφείου Κοινότητας προς τον Δήμο, και πρόσθεσε πως «ό,τι άλλα θέματα υπάρχουν είμαστε στην διάθεσή σας και στην Αθήνα, να τα αναδείξουμε στα κατάλληλα υπουργεία».

«Η αποκέντρωση για εμάς είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει πόλεις, όπως η Σπάρτη να μπορούν να ανθίσουν, να κρατήσουν τη νεολαία τους. Δεν γίνεται να είμαστε μια χώρα, μία πόλη» είπε ακόμα αναφερόμενος στην Αθήνα, ενώ έκλεισε καλώντας τα μέλη του συμβουλίου να του μεταφέρουν τυχόν ιδέες και προτάσεις τους.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στη Σπάρτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό