18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ντοκουμέντο: Ανήλικος ληστεύει φαρμακείο υπό την απειλή όπλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκάρει η εικόνα ενός ανηλίκου να ληστεύει φαρμακείο στην περιοχή του Χολαργού, ανήμερα τα Χριστούγεννα την ώρα της εφημερίας. 

Ο ανήλικος μπαίνει έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του μέσα στο φαρμακείο βγάζει το όπλο και απειλεί τον φαρμακοποιό και δύο γυναίκες ζητώντας τους τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Εκείνες τρομοκρατημένες του δίνουν 700 ευρώ και εκείνος φεύγει ανενόχλητος. 

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη από ειδική περιπολία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, συνεργός του.

Επάνω του αλλά και στο σπίτι του σύμφωνα με την ΕΛΑΣ βρέθηκε 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης, 215 ευρώ, ενώ σε άλλο σημείο εντοπίστηκε το όπλο – ρέπλικα με το οποίο απείλησε τα θύματά του. 

Εξετάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε για συνεργό του έναν συνομήλικό του, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα στο φαρμακείο υποδυόμενος τον πελάτη και κατόπτευσε τον χώρο. Στη συνέχεια βγήκε και συνάντησε τον κατηγορούμενο δίνοντάς του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι ανήλικοι δράστες αδιαφόρησαν πλήρως για την ύπαρξη κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε τις κινήσεις τους και τελικά οδήγησε στη σύλληψη του ενός. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό