18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νεϊμάρ από το Netflix

Ειδήσεις Ελλάδα

Η καριέρα του Νεϊμάρ απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ως ένα ομαλό… ποτάμι.

Θεωρούμενος ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα στα πρώτα του χρόνια, στη Σάντος, ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνέχισε στην Μπαρτσελόνα, όπου γρήγορα θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Το 2017, ο «Ο΄ Νέι» έβαλε φωτιά στη μεταγραφική περίοδο με την ένταξή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε πληρώσει τη ρήτρα εξαγοράς του, που ανερχόταν στα 222 εκατομμύρια ευρώ.

Στοχεύοντας να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα μια μέρα, ο Παριζιάνος είδε πολλούς τραυματισμούς να τον απομακρύνουν από το όνειρό του.

Το ταξίδι του στο χρόνο είναι αντάξιο μιας σειράς, γι’ αυτό το Netflix αποφάσισε να δημιουργήσει μία για τη ζωή του, σε μορφή ντοκιμαντέρ, βασισμένη σε διαφορετικά στάδια της καριέρας του Νεϊμάρ.

Μέσω ενός τρέιλερ, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος μπορεί ακόμη να αναρρώνει από τον τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, που σημειώθηκε κατά τη νίκη της Παρί εναντίον της Σεντ Ετιέν (3-1).

«Νεϊμάρ, το τέλειο χάος» είναι το όνομα της σειράς που θα ανατρέξει σε περιόδους στη ζωή του 29χρονου. Στο τρέιλερ, ο τελευταίος εξηγεί πώς θα ξεκινούσε τη σειρά:

«Θα ξεκινούσα μιλώντας για τις πράξεις μου και θα έκρινα τον εαυτό μου. Ο Νεϊμάρ είναι ένα τέρας και όλα αυτά. Θα έλεγα την ιστορία μου και θα άλλαζα τα πάντα, μετά όλοι όσοι με κατέκριναν θα έβλεπαν ποιος είμαι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό