20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί στον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με την πτήση του να έχει μια μικρή καθυστέρηση από την προγραμματισμένη άφιξη. Το Gazzetta τον υποδέχτηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Όλα, πλέον, μπαίνουν στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει και επίσημα η εποχή «Ντιέγκο Μαρτίνεθ» στον Ολυμπιακό.

Η πτήση του Ισπανού κόουτς από την Βαρκελώνη προσγειώθηκε στην Ελλάδα στις 16.00 αντί στις 15.20, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν να τον συνοδεύει.

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει να επενδύσει πάνω στον 42χρονο προπονητή που στη Γρανάδα ειδικά είχε να επιδείξει ένα πολύ καλό έργο και ενώ έχει θητεία και σε Εσπανιόλ αλλά και στις μικρές ομάδες της Σεβίλλης. Ο Μαρτίνεθ στην πατρίδα του είχε απασχολήσει αρκετές ομάδες ενώ ο Ολυμπιακός του έχει δώσει ένα τρομερά υψηλό συμβόλαιο για τεχνικό. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα συμβόλαιο με ιδιαίτερα υψηλές απολαβές.

«Είμαι ευγνώμων για την υποδοχή»

Μάλιστα, μετά την άφιξή του προέβη και στις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας τη χαρά του που αναλαμβάνει το τιμόνι των ερυθρόλευκων.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα, είμαι ευγνώμων για την υποδοχή. Θέλω πολύ να δουλέψω. Θα πούμε περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου».

Το με την άφιξή του:

💥✈️ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΤΙΝΕΘ! pic.twitter.com/YqmSnMVTRe

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 20, 2023Φωτογραφίες από την άφιξη του Μαρτίνεθ στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό