23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Αντιδράσαμε σωστά, είμαστε μία επιθετική ομάδα» – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κηφισιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πήρατε τις απαντήσεις που θέλατε από τα νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν;

Δε μου αρέσει ποτέ να μιλάω για συγκεκριμένους παίκτες, θα μιλήσω όμως για την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που πήραμε τη νίκη μετά από ένα δύσκολο βράδυ αυτό της Πέμπτης που υπήρχε δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα. Είχαμε όμως όχι ακριβώς την ευτυχία, αλλά την περηφάνια να βλέπουμε την ομάδα να αντιδρά και να κάνει ένα καλό παιχνίδι στο ματς της Πέμπτης όμως μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κάναμε εξίσου ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε παίκτες που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Έχουμε ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προγράμματος, το πρόγραμμα είναι αυτό και το ακολουθούμε και για αυτό είναι σημαντικό οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι και να ανταποκρίνονται όπως έκαναν και απόψε.

Πέρσι η ομάδα δυσκολευόταν σε αυτά τα παιχνίδια, φέτος τι έχει αλλάξει; Επίσης στο ξεκίνημα του αγώνα υπάρχει ένα 20λεπτο που δε βγάζει η ομάδα αυτό που μπορεί και μετά το κάνει, τι συμβαίνει σε αυτό το διάστημα;

Δεν ξέρω καμία ομάδα στον κόσμο που να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Στο Europa League ξεκινάμε καλά τα παιχνίδια μας. Απόψε δυσκολευτήκαμε να μπούμε από την αρχή, παίξαμε για πρώτη φορά απόγευμα και ήταν μετά από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι 60 μόλις ώρες μετά και ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε αμέσως στον αγώνα. Κάναμε ένα καλό επιθετικό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν αποτελεσματικοί. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε μία επιθετική ομάδα και αυτό έχει το ρίσκο του να κινδυνεύεις από τις αντεπιθέσεις. Αυτό έγινε και σήμερα και οι δύο παίκτες μας στο κέντρο είναι δυναμικοί και θέλουν να πηγαίνουν την μπάλα μπροστά και για αυτό θέλει λίγο δουλειά για να μάθουμε να κρατάμε την κατοχή. Όταν όμως μία ομάδα έχει τέτοιους παίκτες έχει αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που τραβάει το παιχνίδι στην επίθεση και είμαστε αποτελεσματικοί επιθετικά, σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε γιατί υπάρχει ρίσκο σε αυτό το στιλ παιχνιδιού και θα πρέπει να βρούμε ισορροπία. Για το άλλο ερώτημα, δεκαέξι ποδοσφαιριστές έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Σήμερα είχαμε στον αγωνιστικό χώρο οκτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήταν στην ομάδα, υπολογίζω ως καινούργιο και τον Μαντί Καμαρά ο οποίος πέρσι ήταν ως δανεικός αλλού, μόνο οι Ρέτσος, Ντόη και Πασχαλάκης ήταν στην ίδια ομάδα. Δε χρειάζεται όμως να κάνουμε συγκρίσεις, κοιτάμε μπροστά, φέτος είναι μία διαφορετική προσπάθεια με καινούργιες ιδέες και μεθοδολογία. Για αυτό λέμε ότι υπάρχουν πράγματα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε. Έχουμε καταφέρει να έχουμε μία καλή εικόνα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα, αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως έχουμε μία καινούργια ομάδα. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο μας γιατί ήταν και πάλι εδώ, γιατί όταν χανόταν ο ρυθμός ήταν εδώ να μας θυμίζουν ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είχαμε και πάλι τη χαρά να νιώσουμε τη σύνδεση με τον κόσμο μας και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Για να κλείσω, θέλω να πω πως το πρόγραμμα είναι δύσκολο και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας και να είναι όλοι εδεώ παρόντες. Σε μόλις δύο ημέρες παίζουμε ξανά ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Θα πρέπει να θυμόμαστε μέσα στη χρονιά πως θα έχουμε πολλά ματς και τους χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα, αλλά περιμένουμε πως και πως το ματς της Τετάρτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό