29.1 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Ντεμπούτο στο Μόναχο για το Renault Scenic E-Tech electric

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Renault θα λάβει μέρος στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Μόναχο της Γερμανίας για να παρουσιάσει την γκάμα της και δύο ολοκαίνουρια μοντέλα τα οποία θα προστεθούν σε αυτήν στο προσεχές μέλλον. Ο λόγος για το Scenic E-Tech electric και το Grand Kangoo που θα πλαισιώσουν ούτως ή άλλως ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις όπως το Austral και το Rafale που παρουσιάστηκαν πρόσφατα.

Αναμφίβολα όμως, ο σταρ του περιπτέρου της Renault στο Μόναχο θα είναι το ολοκαίνουριο Scenic που μπαίνει στην 5η γενιά του ως ένα ριζικά διαφορετικό όχημα. Μία πρώτη γεύση πήραμε πέρυσι με το Scenic Vision concept και το Scenic E-Tech electric που θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του πριν περάσει στην παραγωγή δεν περιμένουμε να διαφοροποιείται δραστικά από το πρωτότυπο των 4.49 μέτρων. Εκεί που περιμένουμε την έκδοση παραγωγής να κάνει τα πράγματα διαφορετικά από το concept, είναι στον τομέα του κινητήριου συνόλου. Το Scenic Vision ήταν υδρογονοκίνητο αλλά το Scenic E-Tech electric θα απλοποιήσει σημαντικά την κατάσταση υιοθετώντας την κλασική λύση των μπαταριών. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το νέο Renault Scenic θα είναι “το πρώτο μοντέλο παραγωγής [της γαλλικής μάρκας] που θα ενσωματώσει τη νέα στρατηγική βιώσιμης εξέλιξης: στο περιβάλλον, την ασφάλεια και την συμπερίληψη”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Renault θα έχει και ένα δεύτερο περίπτερο με ονομασία “electro pop rnlt” που θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο στο κοινό στην Odeonsplatz εντός του IAA Open Space. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η εταιρία, αυτή είναι μία ευκαιρία για να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της μεταξύ των οποίων βρίσκουμε το ολοκαίνουριο Scenic E-Tech electric, το νέο Rafale, το νέο Espace και το Austral!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό