22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντεμπούτο Νίλσεν στην Κηφισιά, σε κρίση η Σεβίλλη!

Ειδήσεις Ελλάδα

To Freetips247 προτείνει τρία παιχνίδια από την Super League, την La Liga, αλλά και την Β΄ Ισπανίας!

Πρώτη μας επιλογή η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η τέταρτη σερί ήττα του νεοφώτιστου συλλόγου από τον ΟΦΗ αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» για τον Γιάννη Αναστασίου, με τον Δανό, πρώην τεχνικό της Άαρχους, Ντέιβιντ Νίλσεν να τον διαδέχεται. Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου επιβλήθηκε με 3-0 της Κηφισιάς δεν έχει καταφέρει να σημειώσει άλλο «τρίποντο». Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προέρχεται από πέντε σερί Under, ενώ στο τελευταίο ματς πριν από την διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο. Ο Θανάσης Στάικος θα έχει γεμάτο «οπλοστάσιο», καθώς και ο Παναγιώτης Τζίμας προπονήθηκε κανονικά. Ο Ντέιβιντ Νίλσεν είναι προπονητής που ρίχνει βαρύτητα στην άμυνα και ως εκ τούτου περιμένουμε ανάλογη προσέγγιση στο ντεμπούτο του. Το Under 2.5 γκολ σε απόδοση 1.60.

Δεύτερη επιλογή η αναμέτρηση μεταξύ της Σεβίλλης και της Χετάφε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της La Liga. Μόλις δύο νίκες σε 15 ματς οι Ανδαλουσιάνοι που φέτος δεν «στρίβουν». Η σκληροτράχηλη Χετάφε των πολλών εκτός έδρας ισοπαλιών μπορεί να μείνει «αλώβητη».Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει 9 αγώνες δίχως «τρίποντο», ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό. Στον αντίποδα η Χετάφε έχει υποστεί μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Θα στραφούμε στην κόντρα της Σεβίλλης. Το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Κλείνουμε την τριάδα με την αναμέτρηση της Μιραντές με την Αλμπαθέτε για την 20η αγωνιστικής της Β’ Ισπανίας. Τα 7 από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μιραντές ήταν αμφίσκορα, ενώ αντιστοίχως G/G ήταν και τα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Αλμπαθέτε. Το G/G ενισχύεται και από τα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία με γηπεδούχο την Μιραντές επίσης έληξαν με γκολ εκατέρωθεν. Η απόδοση για να επαναληφθεί το συγκεκριμένο στατιστικό είναι 1.78.

Freetips247.com Επιλογές

17.30 Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα Under 2.5 (1.60)19.30 Σεβίλλη – Χετάφε Χ2 (1.90)22.00 Μιραντές – Αλμπαθέτε G/G (1.78)

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία καιέτοιμα δελτία στοιχήματος στο  https://www.freetips247.com/el/.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό