22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι «δικεφάλων» με φόντο τον τίτλο κι ένας Παναθηναϊκός που…καραδοκεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική της Super League σήμερα (11/2), με τέσσερεις αναμετρήσεις, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι των «δικεφάλων», ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ . Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης μάχονται για τη θέση των playoffs, ενώ η Κηφισιά υποδέχεται τον Βόλο.

Αναμφίβολα το παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (10/02, 20:00 NovaSports Prime). Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πάρει εκδίκηση για το ματς του πρώτου γύρου στην «OPAP Arena» (2-0) και να παραμείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Άμραμπατ και Σιμάνσκι, ψάχνει την 4η συνεχόμενη νίκη της επί του ΠΑΟΚ, με την οποία θα τον εκθρονίσει απ’ την κορυφή.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (17:00 NovaSports Prime) των μεγάλων απουσιών και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τρία παιχνίδια. Οι «πράσινοι» έρχονται με φόρα, μετά τη νίκη στο ντέρμπι αιωνίων (2-0) αλλά με σημαντικές απουσίες (Ιωαννίδης, Τζούρισιτς), και θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Στη Λαμία, η τοπική ομάδα «μάχεται» με τον Αστέρα Τρίπολης (CosmoteSport1 19:30), για την παραμονή σε τροχιά playoffs. Οι δύο ομάδες έχουν ένα βαθμό διαφορά και βρίσκονται στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Αναμένεται, δηλαδή, μεγάλη μάχη στο «Αθανάσιος Διάκος», με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε «δαιμονιώδη» φόρμα.

Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας (16:00, CosmoteSport1), η Κηφισιά υποδέχεται τον Βόλο, με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Αντίθετα, η ομάδα της Μαγνησίας, «αγνοεί» τη χαρά σε 8 διαδοχικά παιχνίδια κι απέναντι στον πρώην τεχνικό της, Κώστα Μπράτσο, ψάχνει το διπλό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:Σάββατο (10/2):Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-0Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-0ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0Κυριακή (11/2):Κηφισιά-Βόλος (CosmoteSport1 16:00)Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (NovaSports Prime 17:00)ΠΑΣ Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (CosmoteSport1 19:30)ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (NovaSports Prime 20:00)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό