18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι για δύσκολους λύτες στη Νέα Φιλαδέλφεια, στοίχημα στο 10.00

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεχωρίζει από το μενού της Κυριακής το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Προγνωστικά και ανάλυση.

Τριγμοί στους πράσινους μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις αναφορικά με την ανανέωση συμβολαίου του Μπρινιόλι. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, σε ματς όπου είχε τις φάσεις προς το τέλος για να κερδίσει. Αήττητος ο Φατίχ Τερίμ από τότε που ανέλαβε τα ηνία (2-1-0), θα δώσει εδώ το πιο σοβαρό τεστ της μικρής θητείας του στην ομάδα και δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσέριν και Τζούριτσιτς. Στο 0-5-3 το ρεκόρ του Παναθηναϊκού κόντρα στο Big-5, μετρώντας από πέρυσι.

Από τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση προέρχεται η ΑΕΚ στο εντός έδρας 0-0 με τον Άρη. Προηγουμένως πάντως, είχε επικρατήσει με 2-1 του Ολυμπιακού εκτός έδρας, παρουσιάζοντας διπρόσωπη εικόνα. Απουσιάζουν τρεις διεθνείς παίκτες (Μουκουντί, Μοχαμάντι, Χατζισαφί).

Σε πρώτη ανάγνωση, το ματς μοιάζει κλειστό και οριακό. Ίσως το σετ να αδικεί κάπως το τριφύλλι, ωστόσο η κόντρα δεν μοιάζει με εύκολη υπόθεση, αν συνυπολογίσει κανείς το αρνητικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι από πέρυσι, αλλά και τη δυναμική της ΑΕΚ στον ίδιο τομέα (ρεκόρ 9-5-0 στα τελευταία 14 ματς κόντρα στο Big-5).

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Μια χαρά μοιάζει το Χ ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός θα το πάει συντηρητικά λογικά, με βάση αυτά που έχει δείξει και ο Τερίμ ως τώρα και θα προσπαθήσει να περιορίσει την ορμή της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, τα λίγα γκολ παίζουν δυνατά, οι γηπεδούχοι μετρούν ενδεικτικά οχτώ συνεχόμενα N/G μέσα στην έδρα τους. Υπάρχει και μια προϊστορία στη μέση που ευνοεί τα λίγα γκολ, πέντε συνεχόμενα Under 2,5 μετρούν στα μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο την ΑΕΚ και οχτώ Under 2,5 στα τελευταία εννιά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε ατομικό επίπεδο, ξεχωρίζει η ροπή του Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ στις κίτρινες κάρτες. Έξι μετρά σε 13 αναμετρήσεις ο 28χρονος Σέρβος, υπάρχει στη μέση και το… πράσινο παρελθόν του, επομένως δεν αποκλείεται να δει ακόμα μία εδώ, σε ένα ντέρμπι κορυφής που αναμένεται πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι τρεις αυτές επιλογές συνδυασμένες φτάνουν το bet builder μας στο 10.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Χ ημίχρονο & Under 2,5 & Γκατσίνοβιτς να δεχθεί κάρτα (απόδοση 10.00), 20:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό