18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Ντέρμπι αιωνίων» στο ΟΑΚΑ με μια μάχη… διαφορετική από τις άλλες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ακόμα ημέρα «αιώνιας» μάχης ξημέρωσε αφού το βράδυ της Δευτέρας (15/04, 20:15) ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του νεοσύστατου τρίτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του Top-6.

Για 7η φορά φέτος (!) οι δύο «κολοσσοί» του ελληνικού μπάσκετ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και μάλιστα για λογαριασμό τέταρτης διαφορετικής διοργάνωσης. Ωστόσο, η επερχόμενη αναμέτρηση μεταξύ των «αιωνίων» φαντάζει και η πιο αναίμακτη όσον αφορά το βαθμολογικό διακύβευμα της Basket League.

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει «αγκαλιάσει» το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Playoffs, με τον Ολυμπιακό να επιζητά το «διπλό» προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις δικές του ελπίδες.

Αν και εφόσον το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα νικήσει στο Μαρούσι, τότε θα επιζητά ένα απρόοπτο στραβοπάτημα των αντιπάλων τους, αφού οι «πράσινοι» υπερισχύουν στις ισοβαθμίες (παίζουν με τον Προμηθέα και το Περιστέρι εντός έδρας και στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη).

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Δευτέρας (15/04), ο Εργκίν Αταμάν βλέπει τον Τζέριαν Γκραντ να είναι εξαιρετικά αμφίβολος ένεκα ενοχλήσεων στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοβ ο οποίος επέστρεψε στη δράση από τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι πλέον δηλωμένος στο εγχώριο ρόστερ και για τους ίδιους λόγους έχουν τεθεί εκτός και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα. Την ίδια στιγμή, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Φίλιπ Πετρούσεβ.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:15, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, με το διακύβευμα του αγώνα να είναι μικρό σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν ή αυτά που θα έρθουν, όμως ένα «ντέρμπι αιωνίων» έχει πάντα τη δική του αίγλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό