23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τρόλαρε τη σύζυγό του Βικτόρια για τις… αθλητικές της επιδόσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram από μια…επεισοδιακή προπόνηση με τη σύζυγό του, Βικτόρια

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται να αστειεύται με τη σύζυγό του, επειδή εξαντλήθηκε από την πρωινή ρουτίνα της προπόνησής τους. «Όχι ότι η γυναίκα μου είναι δραματική ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό συνέβη σήμερα το πρωί», έγραψε σε μια φωτογραφία της αγαπημένης του να έχει ξαπλώσει στο πάτωμα ανάσκελα δίπλα σε έναν διάδρομο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε επίσης ένα emoji και τη φράση «Θέλω να κοιμηθώ».

Σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια του “Wannabe” φάνηκε να έχει ξεπεράσει τα αστεία του Ντέιβιντ καθώς απέφευγε από την κάμερα. Ο προπονητής Bobby Rich επισημάνθηκε και στις δύο αναρτήσεις. Η Βικτόρια αναδημοσίευσε τα Stories του στο δικό της Instagram, προσθέτοντας τη δική της εκδοχή.

«Και το Όσκαρ πάει…» έγραψε σε μια φωτογραφία του Ντέιβιντ στο πάτωμα πάνω σε ένα χαλάκι γιόγκα. Στις αρχές Οκτωβρίου, ο πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι έγινε viral όταν ένα κλιπ από το ντοκιμαντέρ του στο Netflix ο Μπέκαμ τον έδειξε να φωνάζει στη Βικτόρια επειδή ισχυρίστηκε ότι μεγάλωσε σε οικογένεια «εργατικής τάξης».

Η viral στιγμή από τη σειρά, η οποία φωτίζει την ανατροφή και την καριέρα του Μπέκαμ προέκυψε κατά τη συζήτησή τους για τη γνωριμία τους. Η σταρ των Spice Girls είπε ότι και οι δύο προέρχονταν από «πολύ εργατική τάξη».

Αν και ήταν στο δωμάτιο μόνη με το συνεργείο ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε το κεφάλι του στο δωμάτιο λέγοντάς της «να είναι ειλικρινής». «Είμαι ειλικρινής», απάντησε εκείνη. Ο Ντέιβιντ, ο οποίος φαινόταν ότι ήξερε καλύτερα, τη ρώτησε στη συνέχεια, «Με τι αυτοκίνητο σε πήγαινε ο μπαμπάς σου στο σχολείο;»

Μετά από λίγο πέρα δώθε, η Βικτόρια είπε: «Εντάξει, στη δεκαετία του ’80, ο μπαμπάς μου είχε μια Rolls Royce». «Ευχαριστώ», είπε ο Ντέιβιντ προτού εξαφανιστεί από το δωμάτιο. Οι δυό τους γνωρίστηκανσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου το 1997 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Μεγάλωσαν στο Λονδίνο, αλλά ποτέ δεν είχαν συναντηθεί μέχρι τότε.

Μίλησαν για περίπου μια ώρα και μετά εκείνος έγραψε τον αριθμό της στο εισιτήριο τρένου της, το οποίο εκείνη έχει κρατήσει μέχρι σήμερα. Είκοσι χρόνια μετά είναι ακόμη μαζί και εχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

ΠΗΓΗ: 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό