23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ποζάρει με την κόρη του Χάρπερ στη Νέα Υόρκη – Η φωτογραφία που κόβει την ανάσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η κόρη του Χάρπερ πόζαραν για μία συναρπαστική φωτογραφία με θέα τη Νέα Υόρκη

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απόλαυσε ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Νέα Υόρκη με δύο από τα παιδιά του. Απολαμβάνοντας τις γιορτές στο «Μεγάλο Μήλο», ο βετεράνος σταρ του ποδοσφαίρου επισκέφθηκε πολλά από τα αξιοθέτατα με τη12χρονη κόρη του Χάρπερ Σέβεν.

Οι δυο τους πόζαραν για μία σειρά από φωτογραφίες στο Beam του Rockefeller Center, ένα αξιοθέατο που επιτρέπει στους επισκέπτες να αναδημιουργήσουν την εμβληματική φωτογραφία του 1932, με τίτλο «Γεύμα στην κορυφή ενός ουρανοξύστη» (Lunch Atop a Skyscraper). Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά την κατασκευή του ουρανοξύστη στο κεντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη και έμεινε στην ιστορία.

Πατέρας και κόρη σταμάτησαν επίσης στο εμβληματικό Katz Deli ενώ έπαιρναν όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη. «Διασκεδαστικές μέρες στη Νέα Υόρκη μαζί με τη #HarperSeven», έγραψε ο 48χρονος αστέρας των γηπέδων στη λεζάντα στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στο Instagram την Πέμπτη.

Ο Μπέκαμε μοιράστηκε ένα ακόμη σετ φωτογραφιών, όπου πόζαρε με τον 18χρονο γιο του Κρουζ. Οι δυο τους απόλαυσαν πίτσα και μπριζόλες μαζί κατά τη διάρκεια της εκδρομής τους το προηγούμενο βράδυ. «Καλημέρα από τη Νέα Υόρκη, εμείς το προηγούμενο βράδυ με τον Δάσκαλο @lucali_bk ? @cruzbeckham» έγραψε.

Εκτός από τη Χάρπερ και τον Κρουζ, ο Ντέιβιντ έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Βικτόρια, άλλα δύο παιδιά τον Ρομέο, 21 ετών, και τον Μπρούκλιν, 24 ετών. Το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του το 2017 και ο Ντέιβιντ μίλησε για τη σχέση τους λίγο μετά στο Desert Island Discs του BBC Radio 4.

«Γνωριζόμαστε καλύτερα από τον καθένα», είπε ο Ντέιβιντ. «Ο κόσμος αναρωτιέται ” Μήπως μένουν μαζί για το brand ;” Φυσικά όχι. Μένουμε μαζί γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλον, γιατί έχουμε τέσσερα καταπληκτικά παιδιά», είπε. «Αν περνάμε δύσκολες στιγμές; Φυσικά. Αυτό είναι μέρος των σχέσεων. Είναι μέρος των γάμων. Είναι μέρος της απόκτησης παιδιών. Είναι μέρος του να έχεις ευθύνες».

Στο νέα ντοκιμαντέρ «Ντέιβιντ» η Μπέκαμ, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl, Βικτόρια, μίλησε για το πώς ένιωσε όταν είδε τα πρωτοσέλιδα μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου της. «Στο τέλος μου είπαν ότι έπρεπε να κάνω καισαρική», λέει. “Και θυμάμαι τους τίτλους. “Too Posh to Push”. Δεν ήμουν πολύ κομψή για να πιέσω, μου είπαν ότι δεν θα ήταν ασφαλές για εμένα να γεννήσω».

Σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση, ο Ντέιβιντ είχε πει για τον Μπρούκλιν. «Είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα. Το πρώτο μου παιδί» είπε.

ΠΗΓΗ: 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό