20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντάνι Άλβες: Η απόρριψη της αίτησής του για αποφυλάκιση και η προκλητική του δήλωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου του περασμένου έτους για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης  μιας νεαρής γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο Sutton της Βαρκελώνης.

Ο δικαστής απέρριψε τα αιτήματα του Άλβες να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, λόγω του κινδύνου ο πρώην δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα να διαφύγει από τη χώρα.

Το ισπανικό ραδιόφωνο Cadena SER αποκάλυψε μέρος των όσων είπε ο Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του ενώπιον του δικαστή στις 17 Απριλίου προκειμένου να κάνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισής του.

Υποστήριξε ενώπιον των Δικαστικών Ισπανικών Αρχών ότι επρόκειτο για μια πράξη που συμφωνήθηκε μεταξύ εκείνου και της καταγγέλλουσας. Ομως, σύμφωνα με την κοπέλα, δεν υπήρξε συγκατάθεση από την πλευρά της για να κάνει σεξ με τον παίκτη.

Η δήλωση του Alves ενώπιον των Αρχών

Ο Alves πήγε στο προαναφερθέν νυχτερινό κέντρο με τον φίλο του Bruno, με το προσωπικό να τους οδηγεί στο τραπέζι τους.

«Μας έβαλαν εκεί για το απλό γεγονός ότι αυτό το τραπέζι έχει τουαλέτα», δήλωσε ο Alves.

Λίγο αργότερα, ο σερβιτόρος θέλησε να τους συστήσει σε τρεις κοπέλες και στη συνέχεια ο Alves άρχισε να χορεύει με τη γυναίκα.

«Αυτά τα κορίτσια ήρθαν στο τραπέζι μας, εμείς δεν επιμείναμε σε αυτό, ούτε ο σερβιτόρος που τις έφερε», σημείωσε ο Βραζιλιάνος.

«Παρατήρησα την προθυμία της από τον τρόπο που χόρευε, τον τρόπο που με πλησίασε, τον τρόπο που ανταλλάξαμε στάσεις. Της είπα να τα μεταφέρει όλα αυτά στο μπάνιο. Είπε ναι, κανένα πρόβλημα. Της είπα ότι εγώ θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα».

Η εκδοχή του Dani Alves

Παντελώς διαφορετική είναι η εκδοχή της καταγγέλλουσας τον Αλβες για βιασμό. Η κοπέλα επιμένει ότι τη χτύπησε πριν τη βιάσει, εκείνος υποστηρίζει ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι φιλήθηκαν και ότι εκείνη του έκανε στοματικό σεξ.

«Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και είπε ναι», δήλωσε ο Ντάνι Αλβες.

Μετά από αυτό, ο Αλβες φέρεται να της είπε ότι θα έβγαινε πριν από εκείνη για να μην κινήσει υποψίες. Στη συνέχεια, η κοπέλα βγήκε έξω όπου ξέσπασε σε κλάματα. Μόλις βγήκαν έξω, ο Αλβες και ο Μπρούνο προσπέρασαν τη νεαρή γυναίκα χωρίς να πουν τίποτα, όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου Sutton.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό