18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ντάβιντα στο flash.gr – «Σκληρή έδρα το Καραϊσκάκη, δεν τελείωσε η πρόκριση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άσχημο και καταστροφικό ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Πειραιώτες μείνανε μακριά από την καλή τους αγωνιστική τους εικόνα, δείξανε αστάθειες στην άμυνα και γνώρισαν την ήττα με 4-1 στην έδρα τους για τους «16» του Conference League. Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας του Μεντιλίμπαρ δύσκολα θα συνεχιστεί, μιας και ψάχνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στη ρεβάνς που θα γίνει στη Σερβία.

Ένας από τους παίκτες της Μακάμπι που ξεκίνησε βασικός και ταλαιπώρησε την «ερυθρόλευκη» άμυνα, είναι ο Όσερ Ντάβιντα. Ο Ισραηλινός, μίλησε στο flash.gr μετά το παιχνίδι για την απόδοση της ομάδας του, με τον Ισραηλινό εξτρέμ να χαρακτηρίζει ως καλή ομάδα τον Ολυμπιακό, να «εκθειάζει» το Καραϊσκάκη, αλλά και να τονίζει ότι η πρόκριση δεν τελείωσε.

flash.gr

Διαβάστε όσα είπε:  «Νιώθω εξαιρετικά μετά τη νίκη μας. Από την αρχή της σεζόν είμαστε ενωμένοι οι παίκτες. Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν το πιο απαιτητικό που είχαμε να δώσουμε αμυντικά. Σίγουρα, παίξαμε καλά στην επίθεση, αλλά στην άμυνα ήταν ζόρικα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα.

Πίεσε μετά το γκολ του στο πρώτο μέρος και το ίδιο έκανε και στο δεύτερο ημίχρονο. Εγώ σαν επιθετικός, χρειάστηκε να παίξω τόση άμυνα, όση δεν έχω ξαναπαίξει στη ζωή μου. Εξαιρετική δουλειά από την ομάδα μου γενικά και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το ποιο ήταν το πλάνο της Μακάμπι πριν τον αγώνα: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Παίξαμε επιθετικά το είδατε αυτό, ωστόσο παίξαμε και έξυπνα. Πολύ σκληρή έδρα το Καραϊσκάκη, έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αλλά γενικά πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

flash.gr

Για το αν θεωρεί πως η υπόθεση πρόκριση έχει τελειώσει: «Όχι όχι με τίποτα. Αφού νίκησε η Μακάμπι τον Ολυμπιακό σε αυτό το γήπεδο, τότε μπορεί και ο Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε λες και είναι 0-0. Αν είμαστε προσεκτικοί, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

flash,gr

Για τον κόσμο της Μακάμπι που ήταν στο Καραϊσκάκη: «Ήταν εξαιρετικό που είχαμε τους φιλάθλους μας στο Καραϊσκάκη. Είμαστε απλά απογοητευμένοι που δεν μπορούμε να παίξουμε στην έδρα μας στο Ισραήλ, γιατί είναι διαφορετικό να παίζει μπροστά σε 30 χιλιάδες φιλάθλους. Θα παίρναμε ώθηση και με το παραπάνω. Η κατάσταση εκεί δεν είναι όπως έχουμε συνηθίσει, οπότε θα παίξουμε στη Σερβία. Έχουμε δώσει 3 ματς στο γήπεδο της Τόπολα, θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, οπότε ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό