19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νοκ-άουτ ξανά ο Σάντσες, έφτασε τους 15 μυϊκούς τραυματισμούς μέσα σε μία τριετία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΡΟΜΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
23.09.2023 | 17:44

Ο Ρενάτο Σάντσες με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
@2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ένα χτύπημα που δέχτηκε στον μηρό ο Ρενάτο Σάντσες στο ματς της Ρόμα με την Σέριφ θα τον κρατήσει για δύο εβδομάδες εκτός δράσης, με τον Πορτογάλο διεθνή μέσο να μετράει πλέον 15 μυϊκούς τραυματισμούς τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο Ρενάτο Σάντσες είναι αποδεδειγμένα παίκτης αξίας και ποιότητας όμως ταυτόχρονα είναι αρκετά επιρρεπής στους τραυματισμούς και αυτό ακριβώς επαληθεύτηκε και στην Ρόμα, με τον Πορτογάλο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό μηρό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σέριφ μεσοβδόμαδα (Europa League) και να αναγκάζεται να αποχωρήσει στο 28ο λεπτό.

“Δυστυχώς έτσι είναι ο Σάντσες, είναι πάντα σε ρίσκο και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Η Μπάγερν δεν τον κατάλαβε, ούτε η Παρί, ενώ και εμείς δυσκολευόμαστε. Είναι μεγάλος παίκτης, χρειάζεται να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ξεκουράστηκε τρεις ημέρες, ήταν σούπερ εντάξει για να παίξει άλλα 45 λεπτά αλλά αισθάνθηκε κάτι”, δήλωσε μετά τον αγώνα με την Σέριφ ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τα μαντάτα για τον Σάντσες να έρχονται το Σάββατο (23/09) όταν έγινε γνωστό πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η αιτία είναι ένα μυϊκό πρόβλημα στον δεξιό μηρό, με τον Πορτογάλο να χάνει τα ματς με Τορίνο, Τζένοα και Φροζινόνε και να φτάνει πλέον τους 15 μυϊκούς τραυματισμούς από την έναρξη της σεζόν 2020-21 και έπειτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό