23.5 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Νιώθω ότι κάνουμε κάτι πολύ λάθος όταν δεν νικάμε στο ΣΕΦ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague, αλλά αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά φέτος ότι οι ισπανικές ομάδες είναι ο… κακός δαίμονας των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 0/3 στο ΣΕΦ την τρέχουσα σεζόν με ομάδες από την Ισπανία και η Βαλένθια, μεγάλωσε το αρνητικό σερί. Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να πάρουν το διπλό με 63-56, σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πληγώθηκε από την αστοχία του.

Ναι μεν η ομάδα του Μουμπρού έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, ωστόσο οι Πειραιώτες, χάσανε πολλά ελεύθερα σουτ (9/16 βολές, 9/31 τρίποντα), ενώ είχαν μεγάλο θέμα με τα αμυντικά ριμπάουντ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, μίλησε στο flash.gr μετά την αναμέτρηση με τη Βαλένθια και αναφέρθηκε στο τι έφταιξε, αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλές επιστροφές στην ομάδα και όσο περνάει ο καιρός, ο Ολυμπιακός θα δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

«Η άμυνα ήταν το πρόβλημά μας. Δεν σκοράρανε πολλούς πόντους, αλλά δεν μπορέσαμε και μεις να βάλουμε αρκετούς. Θεωρώ ότι είχε να κάνει καθαρά με τη νοοτροπία που είχαμε στα αποδυτήρια. Από τη στιγμή που ξέραμε ότι πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνά μας και να πάρουμε από κει ενέργεια, έπρεπε να το κάνουμε.

Αυτό μας είπε στα αποδυτήρια ο Παπανικολάου και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε την ανατροπή».

Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός είχε την επιστροφή του Γουίλιαμς-Γκος μετά από καιρό, τον Πετρούσεφ που έπαιξε για πρώτη φορά, ενώ ο ΜακΚίσικ, τώρα αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του.

Ο «Σακ» ανέφερε ότι παίζει ρόλο η χημεία, ωστόσο πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλοι, μιας και άπαντες θα χρειαστούν.

«Παίζει ρόλο και η χημεία, αλλά πρέπει όλοι οι παίκτες να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Όλοι θα φανούν χρήσιμοι μέσα στη σεζόν, οπότε πρέπει να έχουν χρόνο συμμετοχής. Ο Νάιτζελ προέρχεται από τραυματισμό, ενώ ο Φίλιπ είναι σε μία τελείως καινούργια ομάδα.

Το ότι παίρνουν χρόνο συμμετοχής, ακόμα και σε ένα τόσο σφιχτό παιχνίδι όπως αυτό, θα μας κάνει καλό. Η ομάδα θα βελτιωθεί».

O ίδιος, ανέφερε ότι νιώθει καλά και πως το ματς με τη Βαλένθια, ήταν το πρώτο μετά την επιστροφή του που ένιωσε ότι βρήκε τον εαυτό του.

«Νιώθω εξαιρετικά που παίζω και πάλι. Στο ματς με τη Βαλένθια, ένιωσα για πρώτη φορά μετά από καιρό ότι είμαι σε καλή κατάσταση».

Ο Σακίλ, αναφέρθηκε και στη δυναμική του ΣΕΦ και το γεγονός ότι του φαίνεται περίεργο όταν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη στο φαληρικό γήπεδο.

«Νομίζω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, δεν θέλω να σκέφτομαι τι κάνουνε οι υπόλοιπες ομάδες. Όταν βγαίνουμε στο παρκέ στο ΣΕΦ, νιώθω ότι δεν μπορούμε να χάσουμε από καμία ομάδα, ειδικά όταν έχουμε τόσο τρομερή στήριξη από τον κόσμο.

Όταν λοιπόν φέρνουμε ένα κακό αποτέλεσμα, νιώθω ότι κάνουμε κάτι πάρα πολύ λάθος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό