17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νιούελς Ολντ Μπόις – Κορίνθιανς: Λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν οπαδοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραλίγο να έχουμε τραγωδία στο Νιούελς Ολντ Μπόις – Κορίνθιανς. Σοκαριστικές εικόνες, με οπαδούς να κινδυνεύουν να ποδοπατηθούν!

Η αναμέτρηση μεταξύ της Νιούελς Ολντ Μπόις και της Κορίνθιανς στο “Μαρσέλο Μπιέλσα” (0-0) για τη φάση των «16» του Copa Sudamerica αμαυρώθηκε από θλιβερές εικόνες

Σύμφωνα με όσα παρουσιάζονται σε που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οπαδοί εμφανίζονται να ποδοπατούνται κατά την έξοδό τους από το γήπεδο. Παρά το σοκαριστικό θέαμα, τα ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρουν ότι από θαύμα δεν σημειώθηκε τραγωδία.

 

Vergonzoso el operativo de la Policía de Santa Fe en el partido entre Newell’s y Corinthians.

Mientras en Brasil molian a palos a los hinchas, en Rosario pasaba esto. Protegieron a los violentos y reprimieron al hincha.

De casualidad, no hay heridos graves.

🎞️ @pablocarrozza pic.twitter.com/8jqjZo6XQ7

— Andrés Yossen ⭐🌟⭐ (@FinoYossen) August 9, 2023

Να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν αναφορές για προκλήσεις μεταξύ των δύο οπαδών, με τους Αργεντινούς να κατηγορούνται για ρατσιστικές χειρονομίες προς τους αντίπαλους οπαδούς. Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω ρίψης αντικειμένων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Newell’s Old Boys fans shouting monkey at Corinthians fans…

pic.twitter.com/wyXGwGWzRx

— Brasil Football 🇧🇷 (@BrasilEdition) August 9, 2023

Το ματς συνεχίστηκε κατόπιν παρέμβασης ποδοσφαιριστών της Νιούελς, ενώ και μετά τη λήξη του αγώνα, που βρήκε την ομάδα του Γκάμπριελ Χάιντσε να μένει εκτός θεσμού, σημειώθηκαν έκτροπα εκτός γηπέδου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό