23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νικολογιάννης: Τρομερός ο Ιωαννίδης, απαράδεκτος ο Σένκεφελντ – Δεν έχει προηγούμενο το φετινό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Στο θρίλερ του φετινού πρωταθλήματος, που συνεχίζεται μετά και τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ!

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι «δεν έχει προηγούμενο το φετινό πρωτάθλημα», κάνοντας συγκρίσεις με εκείνο του 2010 και του 2004, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έβλεπα χθες τους οπαδούς στη Λεωφόρο, ήταν απίστευτη η εναλλαγή των συναισθημάτων. Αν είσαι ουδέτερος, το απολαμβάνεις, αλλά αν είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ, υποφέρεις».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ξεκινήσει με δύο επιθετικούς, με το οποίο «κάτι κέρδισε και κάτι έχασε. Κέρδισε ένα γρήγορο γκολ, ακόμη και αν δεν το έβαλε επιθετικός, αλλά δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα. Από την άλλη, ήταν πιο επικίνδυνος όταν έβγαινε στην επίθεση». Πρόσθεσε, δε, ότι ο Παναθηναϊκός είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «έχει χάσει περισσότερες ευκαιρίες χθες, που δεν κέρδισε, από το παιχνίδι, που πήρε στην Τούμπα».Τέλος, στάθηκε στη συγκλονιστική εμφάνιση του Ιωαννίδη. «Δεν υπάρχουν οι πάσες του, δεν τις έχω δει ποτέ από 10άρι του Παναθηναϊκού. Με το τρέξιμο, μάλιστα, που έριξε στο τέλος, πήγε να πέσει κάτω», είπε. Όσο για την αποβολή του Σένκεφελντ, τόνισε: «Ανοησία του αυτό που κάνει. Είναι απαράδεκτος και το κάνει δεύτερη φορά με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν έμενε με 10 ο Παναθηναϊκός, θα πίεζε στο τελευταίο 10λεπτο και ίσως έβρισκε το γκολ της νίκης».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό