17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νικολογιάννης: Η συγκέντρωση στο 200% για το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, την επιστροφή των διεθνών, αλλά και της δηλώσεις του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για τον Βοτανικό μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τις δηλώσεις Δούκα για τον Βοτανικό: «Προτάσεις μπορούν να γίνουν το θέμα είναι τι λέει το προεδρικό διάταγμα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα. Ο κ. Δούκας είπε να μείνει ένα μέρος της εξέδρας, θα δούμε κατά πόσο είναι εφικτό αυτό. Η ουσία είναι ότι ξεκαθάρισε ότι θέλει να γίνει το γήπεδο και το μόνο άγχος είναι να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τις επόμενες ημέρες».

Για την προετοιμασία ενόψει ντέρμπι: «Ολο το βάρος έχε πέσει στο ντέρμπι. Ολοι οι διεθνείς γύρισαν υγιείς. Κάποιοι είναι πιο επιβαρημένοι όπως ο Σπόραρ και ο Τσέριν. Ο Τζούριτσιτς έπαιξε λίγο, όπως και οι Μλαντένοβιτς και Βέρμπιτς. Γι αυτό και έκαναν κανονικά προπόνηση αυτοί. Οι μόνοι απόντες είναι οι Πάλμερ Μπράουν, Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ. Επειδή στον Παναθηναϊκό φέτος έχουμε δει παίκτες να μπαίνουν και να αλλάζουν τη ροή του αγώνα, μπορεί να παίξουν ρόλο οι αλλαγές. Θα δούμε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι η συγκέντρωση πρέπει να είναι στο 200%. Στα ντέρμπι ο προπονητής δε χρειάζεται να προετοιμάσει τόσο πολύ την ομάδα σε αυτό το κομμάτι, σε σχέση με ομάδες μικρότερες, διότι όλοι ξέρουν τη σημασία του. Έτσι και στον Παναθηναϊκό».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό