24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νεύρα Πολάκη κατά πάντων – Σε άλλη γραμμή από Κασσελάκη για τα εξοπλιστικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξέσπασε κατά πάντων ο Παύλος Πολάκης  προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Νεύρα κατά πάντων από τον Παύλο Πολάκη όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες περί νέου επεισοδίου με τον Στέφανο Κασσελάκη / Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανώς εκνευρισμένος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πληροφορίες ότι είχε θερμό επεισόδιο με τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή τις ενστάσεις του για τα εξοπλιστικά, ξέσπασε και με επιθετικό τόνο απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους κάνοντας παράλληλα λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και «Όσκαρ ηλιθιότητας δημοσιογράφων».  

«Γιατί δε με ρωτάτε για τους 6000 εργαζόμενους στο νοσοκομείο που δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους; γιατί δε με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον άγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος; Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος που διεκδικεί το Όσκαρ ηλιθιότητας μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Ό,τι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι θα το διαψεύδουμε; Ρωτήστε με γιατί στη Σύρο είναι έξι μήνες η βάση αεροδιακομιδών κλειστή…  Εάν ήμουν υπουργός θα με είχατε κρεμάσει στα κάγκελα» είπε με έντονο ύφος. 

Σε άλλη γραμμή από Κασσελάκη για τα εξοπλιστικά 

Ο κ. Πολάκης εμφανώς σε άλλη γραμμή από τον Στέφανο Κασσελάκη για τα εξοπλιστικά – αφού ο αρμόδιος τομεάρχης Ευάγγελος Αποστολάκης είχε τονίσει στο Attica Tv ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων – μίλησε για…στρατηλάτες και έθεσε το θέμα του κόστους για τα F35. 

Με άλλη γραμμή από τον Στέφανο Κασσελάκη εμφανίζεται και στα εξοπλιστικά ο Παύλος Πολάκης / Eurokinissi

«Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα τη διάψευση του κύριου Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στη Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα όχι είναι ψέμα και δεν θα πάρει Τουρκία F16; Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F35. Με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, τι οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά;» απάντησε ο βουλευτής Χανίων. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό