23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νεϊμάρ, Μέσι και Ρονάλντο συμμετείχαν στα γενέθλια των γιων του Χουλκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα παιδιά του Βραζιλιάνου φορ γιόρτασαν τα γενέθλιά τους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και έλαβαν ένα ξεχωριστό μήνυμα από μερικούς σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Οι δύο γιοι του θρύλου του Χουλκ πήραν το πιο ξεχωριστό δώρο γενεθλίων. Έλαβαν ένα χαρούμενο μήνυμα από μια τριάδα θρύλων του σύγχρονου ποδοσφαίρου, τον Νεϊμάρ, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σίγουρα θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Οι δύο γιοι του έμπειρου φορ, Ίαν και Τιάγκο, γιόρτασαν τα 14α και 12α γενέθλιά τους νωρίτερα αυτό το μήνα, συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου.

Και για να κάνει τη μέρα ακόμα λίγο πιο μαγική, ο πατέρας τους ζήτησε χάρη από τον συμπαίκτη του στη Σελεσάο, τον συμπαίκτη του τελευταίου στην Παρί Σεν Ζερμέν και έναν άλλον νικητή της Χρυσής Μπάλας.

«Τα παιδιά μου ο Ίαν και ο Τιάγκο είχαν τα γενέθλιά τους στις 20 Ιουλίου», έγραψε ο Χουλκ σε ανάρτησή του στο Instagram. «Μου ζήτησαν τίποτα υλικό ως δώρο – [αντ’ αυτού] ήθελαν κάτι ασυνήθιστο και εκπληκτικό. “Καθώς είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, τίποτα καλύτερο από το να τους συγχαρούν οι καλύτεροι στον κόσμο! Την ευγνωμοσύνη μου στα μεγάλα είδωλα και φίλους Νεϊμάρ, Μέσι και Κριστιάνο»

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό