24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νεφώσεις σε όλη σχεδόν τη χώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, σε όλη σχεδόν τη χώρα αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα νότια τμήματα της χώρας, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν βορειότερα, επηρεάζοντας και την υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο κυρίως νότιοι-νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νότια έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

@_flash.gr Ο καιρός την Δευτέρα 22, Απριλίου με την @@ελίνα καρέτσου##FlashGR##FlashGRWeather##weather##weathertoday##kairos##kairossimera##kairosflashgr##kairosflash##greece##greek##greecetiktok##greektiktok##greektok##fy##fyp##fypage##foryoupage##mpesfy##mpesfyp##mpesforyou##tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – flash.gr

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια όπου θα φτάσει τους 22 με 24 και τοπικά στην Κρήτη τους 25 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό