19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε τσάντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Οργή και πολλά γιατί προκαλεί η είδηση ότι ένα νεογέννητο μωράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε τσάντα από ψώνια, στο ανατολικό Λονδίνο, το βράδυ της Πέμπτης 18/1,όποτε και εντοπίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα το νεογέννητο κοριτσάκι που νοσηλεύεται -ευτυχώς εκτός κινδύνου- σε νοσοκομείο του Λονδίνου, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε μια τσάντα για ψώνια από έναν περιπατητή σκύλων, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική αστυνομία.

Tο μωρό, σύμφωνα με τον Guardian, είναι πλέον σώο και ασφαλές, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του άνδρα, o οποίος κράτησε ζεστό το βρέφος μέχρι να φτάσουν οι νοσοκόμοι, καθώς όταν ανακάλυψε το κοριτσάκι στο Newham, οι  θερμοκρασίες ήταν υπό του μηδενός.

Την ίδια ώρα η αστυνομία απευθύνει έκκληση στη μητέρα – που εξακολουθεί να αναζητείται- να επικοινωνήσει με τις αρχές ή να ζητήσει βοήθεια στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

«Εκπαιδευμένοι γιατροί και εξειδικευμένοι αξιωματικοί είναι έτοιμοι να την υποστηρίξουν και την προτρέπουμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή να προσέλθει με τα πόδια στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή αστυνομικό τμήμα. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η κόρη σας είναι καλά και ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, παρακαλούμε να αναζητήσετε βοήθεια καλώντας το 999» ήταν το μήνυμα της αστυνομίας.

Το βρέφος είναι το τρίτο που βρίσκεται στο Νιούχαμ μέσα σε τέσσερα χρόνια, καθώς ένα κορίτσι που είχε αφεθεί σε ένα πάρκο τον Φεβρουάριο του 2019 και ένα αγόρι στο δρόμο τον Ιανουάριο του 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό