17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νεκρός 36χρονος ναυτικός φορτηγού πλοίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγωδία σημειώθηκε με 36χρονο ναυτικό να χάνει τη ζωή του ύστερα από επιπλοκές που εμφάνισε η υγεία του σε φορτηγό πλοίο που βρισκόταν εν πλω στα ανοιχτά των Χανίων.

Ο 36χρονος παρουσίασε πρόβλημα υγείας την ώρα που βρισκόταν εντός φορτηγού πλοίου, το οποίο σύμφωνα με το zarpanews.gr βρισκόταν 35 ναυτικά μίλια βόρεια των Χανίων.

Άμεσα, τις βραδινές ώρες της Κυριακής 25/2 έσπευσε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο των Χανίων. Δυστυχώς όμως, ο άνδρας εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι 36χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) Δ/Ξ πλοίου σημαίας Μάλτας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 35 ν.μ. βόρεια των Χανίων.

Αμέσως, απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της 115 Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό