16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νεκρός στην μπανιέρα του βρέθηκε ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ! Το βίντεο μόλις ένα βράδυ πριν πεθάνει

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεκρός στην μπανιέρα του βρέθηκε ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ, αδελφός του Νικ Κάρτερ! 

Χθες το πρωί (5/11) η Αστυνομία έλαβε κλήση στο 100 για έναν άνδρα που είχε πνιγεί στην μπανιέρα του χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον 34χρονο τραγουδιστή. Την κλήση είχε κάνει η οικιακή βοηθός που είχε μόλις εντοπίσει το πτώμα του στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν εγκληματική ενέργεια όμως όσοι τον γνώριζαν, ήξεραν επίσης πως η ζωή του υπήρξε ταραχώδης. Ο Άαρον Κάρτερ είχε γίνει διάσημος τη δεκαετία του ’90, ακολουθώντας μία ξέφρενη πορεία μαζί με τους Backstreet Boys. Το 1997 μάλιστα, είχε ανοίξει την περιοδεία του διάσημου συγκροτήματος του οποίου μέλος ήταν ο αδελφός του Νικ. Τα δύο αδέλφια δεν είχαν πάντα καλές σχέσεις και μάλιστα στο παρελθόν Άαρον και Νικ είχαν διαπληκτιστεί δημοσίως με τον πρώτο να κατηγορεί τον αδελφό του ότι είχε προσπαθήσει να τον θέσει υπό κηδεμονία, κάτι ανάλογο με αυτό που είχε ζήσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το CNN ο Κάρτερ είχε παραδεχτεί δημόσια κατά το παρελθόν ότι είχε διαγνωστεί με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη».

Τα δύο αδέλφια έχουν άλλες δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του Άαρον, η Έιντζελ και η Λέσλι. Η Λέσλι είχε φύγει από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

O Άαρον Κάρτερ αφήνει πίσω του έναν γιο μόλις έντεκα μηνών που δεν πρόλαβε να τον δει να μεγαλώνει.

Δείτε παραπάνω το βίντεο, μόλις ένα βράδυ πριν φύγει από τη ζωή:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό