23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νεκρός ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει στην ανακοίνωση ότι είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του Ε.Π. που εξαφανίστηκε στις 20/9/2023, από την περιοχή της Κυψέλης και τον αναζητούσε η οικογένειά του, ανακοίνωσε σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η περιπέτεια του Ευάγγελου Πατέστα, 25 ετών, έληξε με τραγικό τρόπο, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

Σήμερα, 27/09/2023, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη του Ευάγγελου Πατέστα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ευάγγελος Πατέστας εξαφανίστηκε στις 20/9/2023, από την περιοχή της Κυψέλης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 26/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ευάγγελου Πατέστα που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΤΕΣΤΑ, 25 EΤΩΝhttps://t.co/kr0uXcVWWj pic.twitter.com/4paB04WMb3

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) September 27, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό