20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νεκροί τρεις εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της σουηδικής εταιρείας SKF

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεκροί είναι τρεις από τους εργαζομένους στο εργοστάσιο του σουηδικού κολοσσού SKF, που εξειδικεύεται στην παραγωγή ρουλεμάν, από επίθεση που έπληξε το εργοστάσιό του χθες το βράδυ στην ουκρανική πόλη Λουτσκ.

«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο τριών εργαζομένων μας σε αυτήν την επίθεση», τόνισε ο εκπρόσωπος της SKF, Καρλ Μπζέρνσταμ μέσω email, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή εξετάζουν την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την επίθεση.

Σύμφωνα με Ουκρανούς αξιωματούχους, η Ρωσία εξαπέλυσε μεγάλης κλίμακας αεροπορική επίθεση στις περιοχές της Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία και του Βολίν, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι να τραυματιστούν.

«Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία στο Λουτσκ μετά το χτύπημα που υπέστη εταιρεία», τόνισε νωρίτερα σε ανάρτηση στο Telegram ο Γιούρι Ποχουλιάικο, κυβερνήτης στην περιφέρεια του Βολίν, της οποίας διοικητικό κέντρο είναι το Λουτσκ.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ότι ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε στρατιωτικές βιομηχανικές τοποθεσίες στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας. «Χθες το βράδυ, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξαπέλυσαν στοχευμένα πλήγματα (…) σε βασικές στρατιωτικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις του καθεστώτος του Κιέβου», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

: ΑΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό