16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νεκρή η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζια, από την Πολωνία που είχε εξαφανιστεί στην Κω από την περασμένη Δευτέρα. Η  άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή, κοντά στην περιοχή Αλυκές, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του βασικού υπόπτου για την δολοφονία της, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το μισό πτώμα μισή σορός μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι. Η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.

Την νεκρή κοπέλα ανακάλυψε εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες

Ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της  όσο και ο σύντροφός της, που είχε καταγγείλει την εξαφάνισή της.

Ο ιατροδικαστής θα συλλέξει υλικό DNA από τα νύχια του θύματος, σε περίπτωση που κατάφερε να αντισταθεί και να παλέψει για τη ζωή του, ώστε να εντοπιστεί ο λόγος του θανάτου της. Οι αρχές πλέον προσανατολίζονται στην εγκληματική ενέργεια.

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Ο 32χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίος που είδε την αγνοούμενη, ενώ ο ίδιος – σύμφωνα με πληροφορίες – ετοιμαζόταν να φύγει από το νησί για την Ιταλία.

Ήδη από χθες βρίσκεται στο νησί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης που εντοπίστηκε σε απόσταση 400 μέτρων περίπου από το σπίτι του συλληφθέντος, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες όπου μπορεί να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τόσο του 32χρονου όσο και της 27χρονης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στο σώμα του συλληφθέντες φέρεται να βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του – κατά την ίδια πηγή – εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μπλούζα με κηλίδα αίματος.

Το χρονικό

Η κοπέλα εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Ήταν το τελευταίο σημάδι ζωής που  έδωσε.

Την επόμενη ημέρα, συνελήφθη  32χρονος από το Μπαγκλαντές, με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Να σημειωθεί ότι το κινητό της 27χρονης βρέθηκε από έναν διερχόμενο πεταμένο στο δρόμο, κοντά στο σπίτι του 32χρονου, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στα πηγάδια της περιοχής για τον εντοπισμό της κοπέλας. Από το κινητό έχει αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό