18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νεκρή η Σταυρούλα Γκουγκουλιά – Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει τελικά η σορός της γυναίκας που βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη (21/2) στον Πόρο.

Ειδικότερα, σήμερα, Παρασκευή (23/2), βγήκαν τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA τα οποία και επιβεβαίωσαν την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας που βρισκόταν ξεχασμένη στα αζήτητα στο νεκροτομείο Πειραιά επί έξι μήνες.

Σύμφωνα με το STAR, η σορός είχε εντοπιστεί στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της, τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη, ενώ τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στο άψυχο σώμα ταιριάζουν με εκείνα που φέρεται να φορούσε η αγνοούμενη γυναίκα.

Το «άγνωστο» τηλεφώνημα

Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά εξαφανίστηκε στις 23 Αυγούστου 2023. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα πήρε την τσάντα της, περίπου 300 ευρώ σε μετρητά -όπως λέει η συγκάτοικος της- και το κινητό της. Ήταν ευδιάθετη και είπε στη φίλη της ότι ανυπομονεί να συναντήσει κάποιο άτομο στην πλατεία της Κυψέλης που θα την προσλάβει για δουλειά.

Οι ώρες περνούσαν και η Σταυρούλα δεν επέστρεψε σπίτι ούτε την ίδια μέρα, ούτε την επόμενη. Τότε η συγκάτοικος την κάλεσε στο τηλέφωνο, το οποίο έδειχνε να είναι κλειστό. Αυτό συνεχιζόταν για μέρες με τη φίλη της να μην δηλώνει την εξαφάνισή της. Όπως υποστηρίζει η ίδια, στην αρχή θεωρούσε ότι «έχει πάει κάπου για να ξεκουραστεί, να κάνει διακοπές καθώς ήταν καλοκαίρι», μετά σκέφτηκε ότι «έχει κρυφτεί εσκεμμένα για να την κάνει να ενδιαφερθεί», όμως οι μέρες περνούσαν χωρίς κανένα σημάδι της γυναίκας και με τη συγκάτοικο να συνεχίζει να μη δηλώνει την εξαφάνισή της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι «ήθελα να το πράξω αλλά κατάλαβα ότι είχα αργήσει πολύ και ότι θα υπήρχε πρόβλημα» ενώ χαρακτήρισε την κίνησή της αυτή ως «λανθασμένη» λέγοντας ότι «έπρεπε να δηλώσω την εξαφάνισή της από την πρώτη στιγμή».

Επίσης, λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας, η συγκάτοικος σήκωσε από τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας περίπου 11.000 ευρώ «για ανάγκες που είχαν προκύψει όπως λογαριασμοί, ενοίκια, ερευνητής και δικηγόροι» όπως λέει, ωστόσο όταν σήκωσε τα χρήματα δεν είχε εμφανιστεί ακόμα η ανάγκη να πληρώσει ερευνητή και δικηγόρους καθώς τότε κανείς δε γνώριζε ότι είχε εξαφανιστεί η Σταυρούλα.

Και αυτή την πράξη της τη χαρακτήρισε λανθασμένη. «Ότι έχουν γίνει δυο λάθη δε σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ίσως γι’ αυτό θα πρέπει να δεχθώ και τις συνέπειες», λέει η ίδια και προσθέτει ότι «ενστικτωδώς σκέφτηκα ότι κάτι της έχει συμβεί και ότι δεν θα γυρίσει».

Έξι μήνες μετά και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη με τη συγκάτοικο να υποστηρίζει ότι «συζητούσε για ευθανασία, δεν ήταν πολύ στα καλά της, έπαιρνε χάπια ηρεμιστικά, με το ζόρι σηκωνόταν από το κρεββάτι, θεωρώ ότι έχει συμβεί κάτι κακό, ότι έχει βάλει τέλος στη ζωή της».

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας μίλησε για το τηλεφώνημα με κάποιον «κ. Γιώργο»… «Μιλούσε με έναν κ. Γιώργο. Μου είπε πως είναι αυτό από τη δουλειά που είπαμε πως θα γίνει. Με περιμένει στην πλατεία με τη γυναίκα του. Ντύθηκε στα μαύρα και πήρε ένα σακίδιο πλάτης βυσσινί. Μου είπε πως δεν θα αργήσει. Της είπα να μην πάριε κλειδιά. Και της είπα αν χρειαστεί κάτι να με πάρει τηλέφωνο. Πήγε μέχρι την είσοδο και γύρισε γιατί ξέχασε τα τσιγάρα. Τότε συνάντησε τον γείτονα και χαιρετηθήκαν. Πήρε τα τσιγάρα της κι έφυγε», είπε στον Alpha. «Είχε δει κάποια δουλειά σε κάποια δομή στο αντικείμενό της», πρόσθεσε. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από τον Alpha, η αστυνομία δεν βρήκε τέτοια κλήση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό