16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νεαρή έκλεψε πορτοφόλι σε λεωφορείο και βγήκε από το παράθυρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο είναι το βίντεο που κατέγραψαν επιβάτες ενός αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, με μία νεαρή που μόλις είχε αρπάξει πορτοφόλι. Μόλις έγινε αντιληπτή η γυναίκα, έσπευσε να διαφύγει από ένα στενό παράθυρο, που δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά. Ενώ στην αρχή σφήνωσε με προφανή κίνδυνο να τραυματιστεί και ενώ επιβάτες του λεωφορείου προσπαθούσαν να τη συγκρατήσουν, τελικά βρήκε τον τρόπο να βγει από το όχημα και να απομακρυνθεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Το περιστατικό, όπως γράφει το grtimes.gr, σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 10.00 πμ, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ και περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη. Η δράστης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, αλλά έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και η γυναίκα, που επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του, άρχισε να λέει με σπαστά Ελληνικά «είναι τρελή αυτή.. είναι τρελή». Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει καθώς οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.

Επιβάτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν και να τη συγκρατήσουν, όμως η γυναίκα που ούρλιαζε, κατάφερε να χωρέσει τελικά και να εγκαταλείψει το αστικό, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό