16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις στελεχών των δύο κομμάτων για την σιδηροδρομική τραγωδία

«Σήμερα είχαμε σειρά προκλητικών δηλώσεων στελεχών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από την τραγωδία των Τεμπών, αποδεικνύοντας ότι παίζουν ακόμα και σήμερα πολιτικά παιχνίδια» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποίησε περιοδεία στον Κορυδαλλό.

«Πρώτα ο κ. Φλωρίδης, ο οποίος κάνει ένα άλμα λογικής μιλώντας για την υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή στις Σέρρες, ξεχνώντας όμως ότι στο ψηφοδέλτιο τον έβαλε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός που τον υπουργοποίησε. Του κ. Μητσοτάκη είναι η ευθύνη που βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο κ. Καραμανλής και κανενός άλλου. Και βέβαια ο κ. Σπίρτζης ο οποίος μας είπε ότι δεν υπάρχει συνάφεια μεταξύ της σύγκρουσης των τρένων και της μη υλοποίησης του έργου της τηλεδιοίκησης υιοθετώντας πλήρως το αφήγημα της ΝΔ και προσκρούοντας στο πόρισμα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και βέβαια στο πόρισμα των Ελλήνων εμπειρογνωμόνων» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Όλα αυτά δείχνουν, ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο ελληνικός λαός έχει αγανακτήσει. Θέλει να μάθει την αλήθεια. Ας σταματήσουν να περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τις οικογένειες των θυμάτων. Πρέπει να μάθουμε την αλήθεια, πρέπει οι υπεύθυνοι να πληρώσουν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» υπογράμμισε καταλήγοντας στη δήλωσή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό