23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Να πατήσουμε το κουμπί επανεκκίνησης με την Μπαρτσελόνα, η Νάπολι δεν φοβάται κάποιον’

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φραντσέσκο Καλτσόνα παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου παραμονή της πρώτης μάχης της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα, με τον νέο τεχνικό των παρτενοπέι να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του θα παίξει με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Η δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στην ίδια σεζόν είναι γεγονός για την -πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν- Νάπολι, με τον Βάλτερ Ματσάρι να αποτελεί παρελθόν από το βράδυ της Δευτέρας και τον Φραντσέσκο Καλτσόνα να έχει πλέον τα κλειδιά των αποδυτηρίων των παρτενοπέι διατηρώντας ταυτόχρονα τη θέση του ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας.

“Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω προπονητής της Νάπολι, ευχαριστώ τους παίκτες της Σλοβακίας, την ομοσπονδία και τους οπαδούς που έδειξαν τόσο μεγάλο σεβασμό και κατανόηση.

Αρχίζουμε από σήμερα, πατάμε το κουμπί της επανεκκίνησης στα πάντα και αρχίζουμε ένα νέο ταξίδι. Βρήκα μία ομάδα που τέθηκε αμέσως στη διάθεσή μου. Δεν χρειαζόμαστε πολλά λόγια, έχουμε ανάγκη τώρα από δράση και δουλειά.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας οπότε είπα στους παίκτες ότι δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες, θα πρέπει να βελτιώσουμε τη θέση μας”, τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Ιταλός, για να αναφερθεί κατόπιν στην Μπαρτσελόνα, που θα βρει μπροστά της η πρωταθλήτρια Ιταλίας την Τετάρτη (21/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, MEGA, LIVE από το SPORT24) στο πρώτο μεταξύ τους ραντεβού για τους “16” του Champions League:

“Προφανώς, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, αν και πέρασαν μερικές δύσκολες στιγμές. Εμείς είμαστε Νάπολι, οπότε δεν φοβόμαστε κάποιον, όμως ουδείς μπορεί να κρύψει ότι η Μπαρτσελόνα έχει σπουδαίους παίκτες και κορυφαίο προπονητή.

Δεν θα παίξουμε σε καμία περίπτωση για την ισοπαλία. Εάν η Μπαρτσελόνα είναι τόσο καλή ώστε να μας αναγκάσει να παίξουμε για την ισοπαλία, τότε θα τους βγάλουμε το καπέλο, αλλά παίζουμε για τη νίκη.

Εάν οι παίκτες κάνουν αυτά που τους ζητήσω στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, θα είμαι χαρούμενος. Εάν μου δείξουν ότι πιστεύουν στις ιδέες που θα τους έχω εξηγήσει, αυτό θα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα.

Τους ζήτησα να είναι ομάδα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, αν το κάνουν αυτό θα είναι αρκετό για να με ευχαριστήσουν”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό