18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Να παίζουμε σοβαρά και να μείνουμε στην εξάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Γραμματικάκης μίλησε στο Action 24 την επόμενη μέρα της νίκης με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρομήτου, στην οποία μάλιστα ήταν εκείνος που υπερασπίστηκε τα δοκάρια των Αρκάδων. Ο Ρεγκίς Κρέσπι πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, ενώ ο Νίκος Καλτσάς ένα.

Στις δηλώσεις του ο νεαρός κίπερ αναφέρθηκε στο τρίποντο της ομάδας του κόντρα στους Περιστεριώτες, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος., ενώ, ευχαρίστησε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Φέτος έχει αγωνιστεί 5 φορές με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη, τα εναπομείναντα ματς πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα γιατί έχουμε στόχο την εξάδα. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί. Δυο ομάδες είναι πολύ κοντά, ο Ατρόμητος και η Λαμία. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ δύσκολη και θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία και θέλω να του δείξω πως είμαι μια αξιόπιστη λύση και θα συνεχίσω να δουλεύω».

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 29 βαθμούς και επιθυμεί να «σφραγίσει» τη θέση του, ώστε να αγωνιστεί στα play offs του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό