16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Να κατακτήσω τίτλους με αυτό τον σπουδαίο σύλλογο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Ίντερ Μαϊάμι, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός στράικερ, είναι έτοιμος για μία νέα εμπειρία στην καριέρα του, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο MLS.

Ο Σουάρες έκανε το πρώτο του σχόλιο ως παίκτης της Ίντερ και ανέφερε ότι θέλει να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω και είμαι έτοιμος να εργαστώ για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο της κατάκτησης περισσότερων τίτλων με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί με την κοινή μας φιλοδοξία».

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σχολίασε: 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν παίκτη με την ποιότητα και το πάθος του Λουίς για το παιχνίδι να ενταχθεί στον Όμιλό μας. Συμμετέχει σε μια ομάδα που εμπνέει την επόμενη γενιά και ανυπομονούμε να τον δούμε να βγαίνει στο γήπεδο με πρώην συμπαίκτες και νέους παίκτες από την Ακαδημία μας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σουάρες, δεν θα είναι… μόνος του σε αυτή τη νέα περιπέτεια της καριέρας του. Αυτό γιατί θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, με τους οποίους είχε πετύχει τρομερά πράγματα με την Μπαρτσελόνα στο παρελθόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό