17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

‘Να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα πετύχει σπουδαία πράγματα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΦΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
09.09.2023 | 16:57

EUROKINISSI

Ο Νόα Μπάουμαν στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πολύ σημαντικού συνόλου.

Ο Νόα Μπάουμαν αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ για να πλαισιώσει τον Νίκο στο Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια. Ο Ελβετός κίπερ στις δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα του Ηρακλείου και ότι ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα στο να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πετύχει σπουδαία πράγματα.

“Είμαι εδώ επειδή πήγαν πολύ καλά οι συζητήσεις με τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι μου παρουσίασαν ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ. Επίσης μίλησα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα και τώρα ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ.

Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε τους ίδιους στόχους με την ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, αν παίζω να βοηθώ την ομάδα με τις εμφανίσεις μου και το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα απολαμβάνει τις στιγμές και θα πετύχει σπουδαία πράγματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάουμαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό