18.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Να απαντήσουμε με την ποιότητά μας στη μαχητικότητα της Αμπερντίν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και το ματς απέναντι στην Αμπερντίν στη Σκωτία (25/10, 22:00).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το βαθμό δυσκολίας κι αν υπάρχει σύγκριση των αγώνων που έδωσε ο ΠΑΟΚ εναντίον της Χαρτς με το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Αμπερντίν:

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε καθόλου τα παιχνίδια που δώσαμε εναντίον της Χαρτς. Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε παιχνίδια, μιλάμε για δύο διαφορετικές στιγμές, δύο διαφορετικές ομάδες. Να απαντήσουμε με την ποιότητά μας στη μαχητικότητα της Αμπερντίν, σ’ ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη».

Για τη μέχρι τώρα αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Δεν κοιτάω τους αριθμούς, όποτε μου τους θυμίζετε, ασφαλώς και νιώθω ωραία. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Και για μας το επόμενο παιχνίδι είναι με την Αμπερντίν. Ασφαλώς οι νίκες μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση του ομίλου, μας έχουν δώσει καλή ψυχολογία, αλλά ως εκεί. Το αυριανό παιχνίδι, όμως, είναι διαφορετικό. Θέλουμε να εστιάσουμε απόλυτα στο παιχνίδι εναντίον της Αμπερντίν και δε πρέπει να μας επηρεάσει οτιδήποτε άλλο».

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τα παιχνίδια εναντίον της Χαρτς:

«Δεν θέλω να συγκρίνω ούτε ομάδες, αλλά ούτε και στιγμές. Ήταν μια καλή νίκη επί της Χαρτς, ωστόσο αυτό έχει περάσει, ανήκει στο παρελθόν. Ήμαστε κάπως διαφορετικοί από εκείνο το παιχνίδι, όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Αμπερντίν. Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία της προόδου ως ομάδα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, η εισαγωγή τους γίνεται σιγά-σιγά, που χρειάζονται χρόνο και η χρησιμοποίηση τους γίνεται με αυτή τη λογική».

Για τη χρησιμοποίηση πολλών ποδοσφαιριστών και το απαραίτητο rotation:

«Βασικά, η στρατηγική μας είναι να χρησιμοποιούμε πολλούς παίκτες προκειμένου να μεγαλώνουμε τη βάση μας, να αποκτούν ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της ομάδας. Επίσης, έτσι μπορούμε να φρεσκάρουμε τους παίκτες και αυτό είναι σημαντικό όταν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια».

Για το αν μια νίκη θα φέρει πιο κοντά τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση:

«Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Ίσως, να μπορώ να απαντήσω αύριο μετά τον αγώνα».

Για το αν ζήτησε μια νίκη από τους παίκτες του ώστε να γιορτάσει το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων στον πάγκο του ΠΑΟΚ:

«Δεν σκέφτηκα ποτέ αυτό το γεγονός. Εμείς θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό