16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ναυάγιο στην Πύλο: Έντονος διάλογος της ΠτΔ με αλληλέγγυους για τους μετανάστες

Ειδήσεις Ελλάδα

Έντονο διάλογο με αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας, είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε εκεί προκειμένου να ενημερωθεί για το πολύνεκρο ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ανοιχτά της Πύλου.

Ειδικότερα, ομάδα συγκεντρωμένων αποδοκίμασε την ΠτΔ, λέγοντας ότι είναι παράλογο να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο αλλά παράλληλα να στηρίζει τους μετανάστες.

«Μη νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο», είπε, απευθυνόμενη στους πολίτες η κα. Σακελλαροπούλου.

«Δίκιο έχει αυτός που έχει πιο δυνατή την αλληλεγγύη» της απάντησε μια από τους συγκεντρωμένους.

Ο διάλογος:Πολίτης: «Είμαστε εδώ για τους πρόσφυγες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ υπό τη δική σας προεδρία τους κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει (!) στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο»…ΠτΔ: «Σκεφτείτε,αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».Πολίτης: «Κι εσείς τι κάνατε γι’ αυτό;»ΠτΔ: «Θα το λύσουμε εσείς κι εγώ τώρα εδώ;»Πολίτης: «Εσείς ήρθατε εδώ»ΠτΔ: «Ναι γιατί όταν ακούω φωνή έχω μια προσέγγιση δημοκρατική. Δεν μου αρέσει ο μονόλογος, σας ακούω»Πολίτης: «Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στον φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωρυχία και εδώ και αλλού και στα ΤέμπηΠτΔ: Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μουΠολίτης: Την προστασία της πατρίδας την είδαμε με τους 59 νεκρούςΠτΔ: Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναιΠολίτης: Σας παρακαλώ πολύΠολίτης: Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές, είναι ντροπή αυτό, ντροπή»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό