22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ναταλία Γερμανού: Πένθος για την παρουσιάστρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ναταλία Γερμανού την Κυριακή το βράδυ, με την οποία θέλησε να αποχαιρετήσει ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο το οποίο “έφυγε” από τη ζωή. 

: Instagram

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας γυναίκας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα που έγραφε: «Τα καλοκαίρια μου δεν θα είναι ίδια χωρίς εσένα πια», χωρίς, όμως, να δώσει περισσότερα στοιχεία για το ποια είναι.

Ωστόσο, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», οι τηλεθεατές είχαν καταλάβει πως κάτι είχε συμβεί στην Ναταλία Γερμανού, όταν χρειάστηκε να φύγει ξαφνικά από το πλατό και να μείνει για λίγα λεπτά εκτός εκπομπής.

Φυσικά, όσο έλειψε, οι συνεργάτες της παρέμειναν ψύχραιμοι στις θέσεις τους και συνέχισαν κανονικά τη ροή της εκπομπής, χωρίς, όμως, αρχικά, να κάνουν καμία αναφορά στην απουσία της Ναταλίας Γερμανού. Όταν επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε: «Συγνώμη για την ολιγόλεπτη απουσία, συνέβη κάτι σοβαρό αλλά υπό έλεγχο» δίχως, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, Αμέσως μετά η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά και δεν αναφέρθηκαν ξανά στο θέμα.

Η ανάρτηση της, λοιπόν, έλυσε όλες τις απορίες των τηλεθεατών που ανησύχησαν, καθώς πιθανότατα η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το δυσάρεστο γεγονός όσο βρισκόταν στον “αέρα”. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό