20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ναταλία Γερμανού: Απαντά στην κριτική για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Έχω καλέσει κι άλλον πολιτικό αρχηγό, ξέρει εκείνος…» – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε το Σάββατο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εν λόγω κίνηση από πλευράς της παρουσιάστριας να καλέσει τον πρωθυπουργό, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες στο Twitter.

«Έχω καλέσει κι άλλον πολιτικό αρχηγό…»

Μάλιστα ένας χρήστης στο Twitter έθεσε το ερώτημα στην παρουσιάστρια, αν θα καλέσει κι άλλους πολιτικούς αρχηγούς στην εκπομπή της.

Εθνική ασφάλεια και δημοκρατική ανασφάλεια

«Κυρία Ναταλία Γερμανού, αφού κάνατε χαλαρή κουβέντα με τον Πρωθυπουργό (και οκ δεν έχω θέμα), το δίκαιο θα ήταν να καλέσετε και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, για μια παρόμοια χαλαρή συζήτηση. Όχι;» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Κυρία @nataliagermanou, αφού κάνατε χαλαρή κουβέντα με τον Πρωθυπουργό (και οκ δεν έχω θέμα), το δίκαιο θα ήταν να καλέσετε και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, για μια παρόμοια χαλαρή συζήτηση.Όχι;

— Tυράννια Βάπιρελ 🏥💉🩺 (@TyraniaVapirel) November 27, 2022

Η παρουσιάστρια απάντησε πως ήδη έχει καλέσει έναν άλλο πολιτικό αρχηγό: «Τον έναν τον έχω καλέσει εδώ και ένα μήνα και περιμένω. Ξέρει εκείνος. Και το γραφείο του», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Τον έναν τον έχω καλέσει εδώ και ένα μήνα και περιμένω. Ξέρει εκείνος. Και το γραφείο του

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) November 27, 2022

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό