18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ναταλία Γερμανού: Έφυγε για λίγο από το πλατό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανησυχία προκάλεσε στους τηλεθεατές του Alpha, την Κυριακή το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού. Αιτία, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», η αγαπημένη παρουσιάστρια, έφυγε ξαφνικά από το πλατό και έμεινε για λίγα λεπτά εκτός εκπομπής χωρίς αρχικά να δώσει εξηγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ προβαλλόταν μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, Άγγελου Βουράκη, η παρουσιάστρια έφυγε από το πλατό με αποτέλεσμα, όταν ολοκληρώθηκε το βίντεο, εκείνη να μην βρίσκεται στην θέση της. Φυσικά, οι συνεργάτες της παρέμειναν ψύχραιμοι στις θέσεις τους και συνέχισαν  κανονικά τη ροή της εκπομπής, χωρίς, όμως, αρχικά, να κάνουν καμία αναφορά στην απουσία της Ναταλίας Γερμανού.

Ωστόσο πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που έγραψαν απο την πρώτη στιγμή, έσπευσαν να σχολιάσουν την ξαφνική απουσία στο Twitter, και αναρωτιούνταν τι είχε συμβεί.

Σύντομα, όμως, η ανησυχία τους έλαβε τέλος, αφού η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο πόστο της και ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό τονίζοντας ότι συνέβη κάτι σοβαρό λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Συγνώμη για την ολιγόλεπτη απουσία, συνέβη κάτι σοβαρό αλλά όλα είναι υπό έλεγχο».

Αμέσως μετά η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, και η Ναταλία Γερμανού δεν έχασε στιγμή το κέφι της, αφού πάνω από όλα είναι επαγγελματίας. Να ευχηθούμε όλα να είναι να είναι καλά και να μην συνέβη τίποτα σοβαρό. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό