23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νατάσα Παζαΐτη: Με ‘00s inspired look στο Ηρώδειο παρέα με τον γιο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νατάσα Παζαΐτη κάνει πάντα elegant εμφανίσεις οι οποίες δίνουν έμπνευση για κάθε επόμενο look μας. Αυτή τη φορά η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή βρέθηκε στο Ηρώδειο, στη συναυλία του Μίνου Μάτσα, και συνοδευόταν από τον γιο της, Αλέξανδρο.

Για την έξοδό της αυτή η Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε ένα ‘00s inspired look. Φορούσε ένα cropped, ασύμμετρο πουκάμισο με λαχούρια, το οποίο συνδύασε με ένα υφασμάτινο παντελόνι, σε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν: το γκρι, το οποίο έπεφτε χαλαρά στο σώμα και άνοιγε ελαφρώς στο τελείωμα.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πλατφόρμες, ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε να τονίσει τα μάτια της, με aqua αποχρώσεις.

Δύο ακόμα λεπτομέρειες στην εμφάνισή της είναι το γεγονός ότι επέλεξε να αφήσει τα νύχια της φυσικά, μια τάση που ακολουθούν πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο αλλά και το ότι έδεσε το μεταξωτό φουλάρι της στην τσάντα που κρατούσε, κάτι που δεν βλέπουμε πρώτη φορά, αλλά προσδίδει πάντα μια επιπλέον νότα φινέτσας στο σύνολο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό