29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ναδάλ και Σερένα Γουίλιαμς υπέρ της πρότασης Φέντερερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόσφορο έδαφος φαίνεται ότι βρίσκει η πρόταση που έκανε χθες ο Ρότζερ Φέντερερ, προκειμένου να ενοποιηθούν οι ομοσπονδίες τένις Ανδρών (ATP) και Γυναικών (WTA).

Την ιδέα του Ελβετού άσου ασπάζονται και υποστηρίζουν άλλα δύο «ιερά τέρατα» του αθλήματος, οι Ραφαέλ Ναδάλ και Σερένα Oυίλιαμς.

Ο Φέντερερ αναρωτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήπως είναι ώρα «να ενωθούν το ανδρικό και το γυναικείο τένις και να γίνουν μία γροθιά. Δεν αναφέρομαι στην ένωση μέσα στα γήπεδα, αλλά στη συγχώνευση των δύο διοικητικών οργάνων, που εποπτεύουν τα επαγγελματικά τουρνουά ανδρών και γυναικών. Θα είναι καλό για όλους, ειδικά σε μια τέτοια περίσταση».

Μία ημέρα νωρίτερα ο Ναδάλ τάχθηκε αλληλέγγυος στην πρόταση αυτή. «Ρότζερ, όπως γνωρίζεις από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει, συμφωνώ απόλυτα ότι θα ήταν υπέροχο να βγούμε από αυτήν την κρίση με το ανδρικό και το γυναικείο τένις ενωμένα σε μια διοργάνωση» έγραψε ο Ισπανός.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η σούπερ σταρ του αθλήματος στις Γυναίκες, η μεγάλη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια Σερένα Oυίλιαμς, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη υπόσταση σε ένα αίτημα που φαίνεται ότι σύντομα θα αποκτήσει σημαντική δυναμική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό