20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ναδάλ για Τζόκοβιτς: Μίλησε η Δικαιοσύνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «πιο δίκαιο» για τον Νόβακ Τζόκοβιτς είναι να παίξει κανονικά στο Australian Open, αφού η «Δικαιοσύνη μίλησε». Αυτό ήταν το σχόλιο του Ράφα Ναδάλ για τις εξελίξεις στην πολύκροτη αντιπαράθεση του αντιπάλου του με τις αυστραλιανές αρχές. 

«Ανεξάρτητα από το εάν συμφωνώ ή διαφωνώ για ορισμένα πράγματα με τον Τζόκοβιτς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Δικαιοσύνη μίλησε» είπε ο Ναδάλ στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero. «Έκριναν ότι έχει το δικαίωμα να παίξει στο Australian Open και πραγματικά πιστεύω ότι το πιο δίκαιο είναι να επιλυθεί το ζήτημα και να παίξει» πρόσθεσε.

«Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια θα προτιμούσα να μην παίξει» είπε γελώντας, ενώ σημείωσε: «Για το άθλημά μας το να είναι οι καλύτεροι παίχτες στο κορτ είναι πολύ καλύτερο από το να βρίσκονται οπουδήποτε αλλού.  

Η απόφαση του Αυστραλού δικαστή Άντονι Κέλι να αφεθεί άμεσα ελεύθερος ο Τζόκοβιτς και να του επιστραφούν όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφά του ανοίγει πράγματι τον δρόμο για τη συμμετοχή του Σέρβου πρωταθλητή στο τουρνουά και την προσπάθειά του να κερδίσει τον 21ο τίτλο σε Grand Slam. Ωστόσο τον τελικό λόγο έχει ο Αυστραλός υπουργός Μετανάστευσης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ανακοινώσει σήμερα αλλά αύριο την οριστική απόφασή του.

naftemporiki.gr 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό