23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Θέμα ωρών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Αττικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.

Νωρίτερα σήμερα (30/7) ο υφυπουργός Άμυνας, επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα που επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον δήμο των νοτίων προαστίων και δεν θα μεταπηδήσει στην Περιφέρεια Αττικής, όπως φαίνεται να του προτάθηκε το Σάββατο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση Παπανικολάου:

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. βΓια αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μας». Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό