16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νίκος Συρίγος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την κοινή του εμφάνιση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Νίκο Συρίγο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Fay’s Time.

Ο Νίκος Συρίγος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε ένα δικό του project, αλλά και για την κοινή δημόσια εμφάνισή του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Είναι μια περίοδος αυτή που προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας για να ξεκινήσουμε να κάνουμε τα θέματά μας. Η Βάλια που είναι νέα στην ομάδα είναι υπέροχος, αλλά και ο Δημήτρης και η Ελένη που έφυγαν ήταν φίλοι και υπέροχοι συνεργάτες. Ελπίζουμε όλοι εκεί που θα πάνε να είναι καλύτερα και εμείς να είμαστε καλύτερα από πέρυσι», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος και πρόσθεσε:

«Δεν έχω σκεφτεί να κάνω δική μου εκπομπή, ότι έρθει. Αν κάποιος θεωρήσει ότι μπορώ να πάρω δική μου εκπομπή ας το συζητήσουμε, είμαι μια χαρά εδώ που είμαι».

Όταν ο Νίκος Συρίγος ρωτήθηκε για την κοινή εμφάνιση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Ηρώδειο, απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ για αυτή την ερώτηση αλλά δεν έχω κάτι να απαντήσω. Δεν έχω κάτι να πω, έχω αποφασίσει να πορευθώ έτσι και να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό