21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νίκος Μουρατίδης για «Super Κατερίνα»: «Ήρθαν, έστησαν την κάμερα, μου φόρεσαν μικρόφωνο και ξαφνικά ο δημοσιογράφος…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Μουρατίδης μετά την ανάρτηση που έκανε για τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Μαρία Βλάχου αναφορικά με το θέμα των απαράδεκτων δηλώσεών του κατά της Χριστίνας Λαμπίρη, δεν εμφανίστηκε ποτέ ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ο Νίκος Μουρατίδης επανήλθε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο, όπως το βίωσε ο ίδιος.

«Άκου λοιπόν για να μαθαίνεις… Όπως σας έγραψα με τα χίλια ζόρια και για να κάνω το χατίρι σε μια συμπαθητική κοπέλα που δουλεύει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπα ΝΑΙ να εμφανιστώ με ζωντανή σύνδεση σήμερα στις 11πμ. Ήρθαν, έστησαν την κάμερα, μου φόρεσαν μικρόφωνο και ξαφνικά ο νεαρός δημοσιογράφος που μιλούσε με το κοντρόλ μου είπε το εξής καταπληκτικό! – Κύριε Μουρατίδη γράψατε πως σας είπε η κοπέλα ότι θα χάσει την δουλειά της αν δεν βγείτε στην εκπομπή, και μου λένε από το κοντρόλ να ανακαλέσετε γιατί είναι προσβλητικό για την εκπομπή. Έμεινα να τον κοιτάω σαν χάνος. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να ανακαλέσω κάτι που έγινε…. οπότε τα μάζεψαν και έφυγαν και ελπίζω μετά απ’ αυτό, να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ ξανά», έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Τι είπαν στη εκπομπή Super Κατερίνα:

Αρχικά η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Alpha υποστήριξε: «Είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Μουρατίδη και πολύ ευγενική. Του είπα αν θέλει να βγει στην εκπομπή μας για να μιλήσουμε για κάποια θέματα, του εξήγησα τα θέματα και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να βγαίνει σε εκπομπές μόνο με οικονομική ανταμοιβή. Η απάντησή μου ήταν πως δεν ξέρω πόσο ισχυρή κινητήριο δύναμη είναι το να βγείτε σε μια εκπομπή εφόσον σας πληρώσουν και κάποιες στιγμή του λέω ¨ελάτε τώρα κύριε Μουρατίδη να σας πληρώσουμε τώρα, είμαι και έγκυος μη με στενοχωρείτε”.

Στο τέλος μου είπε λοιπόν ότι θα βγει σε εμάς, ενώ τον παρακαλούσαν όλες οι εκπομπές. Το μόνο που μου είπε είναι ότι αν δεν βγει στις 11:00 που είχαμε συμφωνήσει, εκείνος θα αποχωρούσε. Δεν με απειλεί κανένας εδώ πέρα ότι θα χάσω τη δουλειά μου και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν περνάω καμία κόλαση και δεν ξέρω πώς του γεννήθηκε αυτή η ανάγκη προς το πρόσωπό μου», εξήγησε η ρεπόρτερ Μαρία Βλάχου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό