23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Κωνσταντινούπολη ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ για τα Θεοφάνεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί το Ζάππειο Παρθεναγωγείο και στις 15:30 θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί στην πατριαρχική και συνοδική θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται εδώ στην Ελλάδα ο καιρός εκείνες τις ημέρες των εορτών, θα χτυπήσει μία νέα καοκαιρία τύπου «Π».

Κακοκαιρία τύπου «Π»

Την Κυριακή, θα είναι έντονοι οι χρωματισμοί και θα έχουμε καιρό τύπου «Π». Έντονα φαινόμενα θα σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Θα υπάρξει μια «τρύπα», μια εξασθένηση των φαινομένων στο εσωτερικό του γράμματος «Π», δηλαδή στην ανατολική Στερεά, στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Τα εντονότερα φαινόμενα αναμένεται να σημειωθούν κυρίως στη δυτική Ελλάδα, όπου αναμένεται να πέσουν 40-50 χιλιοστά βροχής, ενώ αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό κατά τόπους και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό