22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νίκη του Ολυμπιακού U23 επί της Παναχαϊκής – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο του εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν, έδωσε ο Ολυμπιακός U23 στο Ρέντη απέναντι στην Παναχαϊκή για την 29η αγωνιστική της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 4-2, βγάζοντας την ανωτερότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 4′ ο Σαπουντζής ήταν αυτός ο οποίος έκανε το 1-0 στο ματς με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 από τον Μπα με πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Σαπουντζή.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Λαρέα στο 22′ μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ το 3-1 ήρθε στο 29′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου.

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή στο 57′ σημείωσε το 3-2 με το σουτ του Μπουρλάκη. Ο Ολυμπιακός U23 είχε δοκάρι στο 66′ με τον Μπα, ενώ στο 79′ μετά από ωραία συνεργασία του Ιμπαγάσα με τον Μπα ο τελευταίος έστρωσε στον Πίνακα ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Να σημειωθεί πως στο 90+1′ είχε δοκάρι ο Τσέλιος με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Σουρλής (62′ Τσέλιος), Σαπουντζής (76′ Πινακάς), Κωστή (82′ Κεραμίδας), Μαρίνος (62′ Ιμπαγάσα), Καράκουτης (62′ Μαυρουδής), Μπα.

Παναχαϊκή (Κ. Σπυρόπουλος): Κολοβούρης, Τοπάλ (76′ Αντωνιάδης), Λιοφάγος, Λαρέα, Χαντί, Ζυγκερίδης (46′ Λυμπέρης), Σίλβα, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος (76′ Ρουγκάλας), Στασινόπουλος (64′ Μυτίδης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό