20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νίκη της Σάκκαρη και πανηγυρική πρόκριση στη ημιτελικά του Τσάρλεστον

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-4) τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/04) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάρλεστον όπου θα παλέψει για μια θέση στο μεγάλο τελικό και κατ’ επέκταση για το τρόπαιο.

Τι κι αν δέχτηκε break μόλις στο πρώτο game και βρέθηκε πίσω με 2-0; Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε στροφές και ήταν καταιγιστική για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με έξι αναπάντητα games για το 6-2, κάνοντας το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με παρόμοιο τρόπο αφού το Νο.14 της παγκόσμιας κατάταξης προηγήθηκε ξανά με 2-0, όμως η Σάκκαρη ήταν και πάλι εκεί για να επιστρέψει δυναμικά και οι δύο αντίπαλοι να πηγαίνουν χέρι – Χάρι μέχρι το 5-4 της Ελληνίδας. Εκεί, η ίδια πήρε το κρίσιμο 10ο game κάνοντας το 5ο break και έφτασε εν τέλει στο 6-4, στο 2-0 των σετ και στην νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Τσάρλεστον, η Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντάνιελ Κόλινς, Νο.22 της παγκόσμιας κατάταξης και θα ψάξει την δεύτερη πρόκριση σε τελικό ενός τουρνουά μετά την παρουσία της σε αυτόν του Indian Wells λίγες εβδομάδες πριν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό