24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νίκη στο 90+4 για την ΑΕΛ που συνεχίζει να πιστεύει στην άνοδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με γκολ buzzer-beater στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΛ κατάφερε και πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» με 2-1 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην Νίκη Βόλου για την 25η αγωνιστική της Super League 2. Ένα παιχνίδι που απολαύσαμε στο Action 24 και για μία ακόμη φορά, είδαμε μία τρομερή «μάχη». Λυτρωτής για τους «βυσσινί» ο Νίνο που έστειλε την ομάδα του στα… ουράνια και την κράτησε ζωντανή στο παιχνίδι της ανόδου. 

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες έδειχναν να μην «πατάνε» καλά, αργός ρυθμός και όχι κάτι το αξιόλογο για καμία από τις δύο. Δύο φάσεις συνολικά, μια για κάθε ομάδα.

Στο 25′ η ΑΕΛ με τον Φατάι. Συγκεκριμένα μετά από σέντρα του Μαυρία, o επιθετικός της Λάρισας εκτέλεσε από κοντά αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, Θανάσης Γκαραβέλης του είπε «όχι».

Οι γηπεδούχοι απάντησαν λίγα λεπτά μετά, από στημένη μπάλα με τον Κάσσο να κάνει την προβολή από κοντά. Η μπάλα άγγιξε την γραμμή και ο Σουλούκος πρόλαβε να την διώξει την τελευταία στιγμή. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε έτσι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο ρυθμός ανέβηκε και μαζί και οι ευκαιρίες για γκολ. Τρία λεπτά μετά από την σέντρα του ημιχρόνου (48′) ο Φατάι κατάφερε αυτή την φορά να βρει δίχτυα μετά από κερδισμένο κόρνερ. Η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος από κοντά έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν και μάλιστα με εκθαμβωτικό τρόπο. Στο 64ο λεπτό ξανά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέττας με ένα φοβερό ψαλιδάκι «τρύπησε» τα δίχτυα και σημείωσε το 1-1.

Η ΑΕΛ φαινόταν πως… δίψαγε για το τρίποντο και το γκολ-λύτρωση, ήρθε από τον Νίνο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90+4′). Οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν το «ένα – δύο» στην μεγάλη περιοχή με τον Παπαγεωργίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Μέσα σε μια φάση διαρκείας ο Νίνο κατάφερε να πάρει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει το γκολ της νίκης!

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (61′ Κρητικός), Πέττας (85′ Μακατσάρια).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (66′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο, Μαυριάς, Φατάι (88′ Κόσιτς), Πεντρόζο (66′ Κοσσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο).

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Super League

Αιολικός – ΑΕΚ Β’ 0-1Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 4-1Κοζάνη – Ηρακλής 1-0Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ Β’ 3-1Μακεδονικός – Καμπανιακός 0-1Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-2

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό